SPANBROEK - Onder een stralende voorjaarszon heeft VVS '46 zondag afgerekend met VVW. De ploeg van trainer Larbi Loukou was in eigen huis veel te sterk voor de gasten uit Wervershoof (3-0).

Ook zijn collega Yotti Papamelodias erkende dat VVS '46 duidelijk een maatje te groot was en dat VVW er in Spanbroek niet aan te pas kwam. De thuisploeg begon al zeer sterk aan het duel en kwam na een klein kwartier op voorsprong door Mike Groot. tien minuten later wist Stefan Dol die score te verdubbelen.

Halverwege de tweede helft wist Ruben Koelemeijer het duel definitief in het slot te gooien door de 3-0 te maken. VVS '46 heeft met nog drie wedstrijden te gaan, tegen De Blokkers, FC Medemblik en Hugo Boys, zelfs nog een gerede kans om de nacompetitie te halen aangezien de achterstand op nummer twee, FC Medemblik, slechts drie punten is.

VVS '46 - VVW 3-0 (2-0)