SCHAGEN - Springen is leuk en gezond! Op woensdag 24 oktober, in de herfstvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping Schagen. In de Spartahal, in Schagen staan dan maar liefst 10 verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden!

Super Jumping Schagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er o.a. een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel!

Gezond en leuk!
Voor maar € 5,- kun je je 4 uur lang uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn als 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Sportfondsen Schagen en Burger Sport en Spel. Voor meer informatie kijkt u op www.teamsportservice.nl/schagen of belt u naar team Sportservice Schagen; 0224 – 21 47 74.