ANDIJK - Een record aan verschillende verenigingen dit jaar, op het jeugdtoernooi van Sporting Andijk. Dit jaar wordt het jeugdtoernooi gespeeld op zaterdag 2 & zaterdag 9 juni 2018. Gedurende deze twee dagen komen er liefst 41 verschillende clubs verdeeld over drie provincies het sportpark aan de Kleingouw bezoeken.

Op zaterdag 2 juni wordt het toernooi geopend met de strijd tussen de teams van de JO8 en de JO11. Direct daarna is het de beurt aan de mannen van JO12, waarna de teams van JO14 en JO15 de eerste dag van het toernooi zullen afsluiten.De tweede dag van het toernooi begint met de jongste telgen: de Kabouters zijn dan aan de beurt om af te trappen. Tegelijkertijd starten de mannen van JO9 en JO10 ook met hun toernooi. In de middag is het de beurt aan de dames, waar de MO13 en MO15 aan de bak zullen gaan.

Als laatste staan de wedstrijden van de oudste deelnemende jeugd op het programma: de JO17 zal beide toernooidagen afsluiten met hun strijd om de bekers.Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een sportiviteitsprijs te verdelen. In iedere (leeftijds)categorie is er een beker te verdienen. Deze is voor de winnaar van sportiviteit. Deze beker wordt, zoals tot nu toe ieder jaar, mogelijk gemaakt door de Rabobank. Hiervoor zullen tijdens de wedstrijden mensen langs de kant lopen die de sportiviteit beoordelen op een aantal criteria. Dit doet de scheidsrechter ook! Naast deze beker is er voor ieder deelnemende team sowieso een beker beschikbaar. De ene net even groter dan de andere, maar er is niemand die met lege handen naar huis gaat!

Uiteraard is ook de loterij dit jaar weer vertegenwoordigd. Voor 1 euro krijg je 3 lootjes terug! De loterij karakteriseert zich door het feit dat je gelijk kunt zien of je prijs hebt. Zo voorkom je dat je de hoofdprijs misloopt! De loterij zal bij mooi weer buiten staan, achter veld 1. Bij deze loterij zal bovendien een suikerspin automaat staan, welke mogelijk is gemaakt door Schouten Techniek. Ook is er een springkussen aanwezig voor de kleine jeugd en aanhang. De opbrengsten van de loterij komen ten goede aan de jeugd van Sporting Andijk.

Tot slot worden ook de sponsoren alvast weer enorm bedankt voor hun medewerking en bijdrage. Mede namens jullie worden het ongetwijfeld weer twee fantastische voetbaldagen voor de jeugd. We heten iedereen, spelers, trainers, begeleiders, coaches en familie alvast van harte welkom op het terrein van Sporting Andijk.

Kijk voor meer info en het programma op de website van Sporting Andijk