WINKEL - VV Winkel heeft zich zondag snel hersteld van twee vroege tegenslagen in de wedstrijd tegen VVW. Een vroege tegengoal en een blessure bij Jeroen Smit deed de thuisploeg niet bij de pakken neerzitten en uiteindelijk werd er een verdiende overwinning behaald.

Het was Joris Schouten die namens de gasten al na zes minuten wist te scoren, en het uitvallen van Smit was een forse domper voor trainer Remy Zoer. Toch zag hij zijn ploeg vanuit het niets op gelijke hoogte komen toen Sten Schaafsma doeltreffend uithaalde. Een verwoestende vrije trap van Chris Ursem en een intikker van Jim Berndt deden het leed van de openingsfase nog meer verzachten.

In de tweede helft kon Winkel dan ook achterover leunen en werd het een kwartier voor tijd alleen nog even spannend toen de bal op de stip ging, maar keeper Nino Bosch hield zijn ploeg op 3-1.