HOORN - De vreugde die zaterdagavond ontstond na de spectaculaire overwinning op OFC is op 2e Paasdag omgekeerd in een mineurstemming. Diep in blessuretijd ging de ploeg van trainer Anand Jagdewsing tenonder tegen JOS/Watergraafsmeer.

Zaterdag leverde de Hoornse formatie een ongekende prestatie bij de nummer twee in de stand, OFC. Met de rust keek men toch tegen een 3-1 achterstand aan. Na de openingsgoal van OFC door Niels Springer wist Boyd Stevens gelijk te maken. Darryl Baly en nogmaals Springer brachten de marge op twee. Na de rust oogde Hollandia fel en kreeg meer vertouwen toen Nick Kuin de aanslutingstreffer wist te maken. De gelijkmaker viel een kwartier voor tijd via Sven Deen waarna Sonny Pronk het duel beslite met twee treffer: 3-5.

Op paasmaandag werd het duel tegen JOS/Watergraafsmeer geen spektakelstuk en verdiende dus eigenlijk ook geen winnaar. Op het moment dat iedereen al rekening hield met een doelpuntloos gelijkspel sloegen de Amsterdammers in blessuretijd alsnog toe via Tim Plemper: 0-1.