NIBBIXWOUD - Promovendus SEW wacht nog altijd op de eerste punten. In de thuiswedstrijd tegen ZAP liep de ploeg van trainer/coach Jeroen Slaager tegen een terechte, maar wel enigszins geflatteerde nederlaag op: 1-5.

De uitslag was opmerkelijk hoog aangezien de thuisploeg in eerste instantie helemaal niet zo slecht voor de dag kwam. Men kreeg zelfs kansen om de score te openen, maar na twintig minuten viel de treffer aan de andere kant via Nick Broersen. SEW raakte het na die treffer helemaal kwijt en was feitelijk kansloos toen de gasten van trainer John Dobma in de slotfase van de eerste helft nog tweemaal scoorden door treffers van Rens Langelaan en Mike Vink.

Na de pauze kon ZAP de score verder opvoeren door middel an de wteede treffer van Vink en een doelpunt van Dylano Vital alvorens Nasir Elkmi Faragh de Nibbixwoudese eer wist te redden.