DE WEERE - SEW blijft nog altijd in zwaar weer verkeren nadat het zondag met 2-0 onderuit ging bij DWB. De ploeg van trainer Jeroen Slaager heeft nog zes wedstrijden om het vege lijf te redden.

In De Weere trof men DWB dat zich na de promotie van afgelopen seizoen inmiddels veilig heeft gespeeld in de drde klasse. Dat geldt nog allerminst voor SEW dat juist uit de tweede klasse degradeerde. De ploeg uit Nibbixwoud kende rondom de winterstop een goede periode, maar uit de laatste zes wedstrijden werden slechts twee punten behaald.

Tegen DWB deed SEW niet eens zoveel onder voor de tegenstander die in de persoon van Kevin Schouten wel een stuk effectiever bleken. De aanvaller scoorde vlak voor rust en bepaalde in de tweede helft de eindstand op 2-0. Voor SEW staat komende zondag het thuisduel tegen de nummer twee in de stand, FC Den Helder, op het programma. DWB speelt dezelfde dag de derby bij Grasshoppers.