JULIANADORP - In de onderste regionen van de 2e Klasse A hebben JVC en FC Medemblik zondag de punten gedeeld. De 1-1 was een terechte uitslag daar beide ploegen een helft lang het overwicht hadden.

Dat overwicht was in de eerste helft voor de gasten uit Medemblik. Zo moest keeper Colin Hondorp redden op een poging van Moussa Hadi en werd hij later gered door de lat bij een vrije trap van Max Keizer. Op slag van rust kwam de voorsprong er alsnog voor FC Medemblik toen Mees Hoogendijk een voorzet van Sjoerd Bijlsma op waarde wist te schatten.

Bij JVC besefte men dat er iets moest gebeuren en daar speelde men ook naar in de tweede helft toen FC Medemblik veelvuldig werd teruggedrongen op eigen helft. De gelijkmaker viel dan ook al was die schlemielig voor de verder foutloos keepende Jason van der Slot. De goalie kreeg een schot van Daan van der Weide niet onder controle en via zijn handen caramboleerde deze in het doel. Bijna wist Jordy Bos nog de winnende te maken voor JVC, maar zijn schot ging via de lat over.