ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft de rode lantaarn van de tweede klasse A overgedragen aan FC Medemblik. In een onderling duel werd Colin Vennink de man van de wedstrijd door een spatzuivere hattrick: 3-0.

Vennink maakte zijn drietal treffers in de eerste twintig minuten van de wedstrijd en twee daarvan kwamen uit een strafschop. LSVV werd namelijk wel op weg geholpen door FC Medemblik want zowel Robert Zwaan als Devin de Winter maakte hands. Tussendoor had Vennink ook nog een keer kunnen profiteren van de wanorde in de Medemblikse defensie en kreeg zodoende vrije doortocht naar het lege doel.

Na de derde treffer in de achttiende minuut gebeurde er niet veel meer op Sportpark Voorwaarts. FC Medemblik van trainer Volkert-Jan Putting probeerde het nog wel, maar de thuisploeg van Gidon Reinders Folmer speelde het duel geconcentreerd uit. Door de 3-0 zege is het stuivertje wisselen onderin alwaar LSVV nu twee punten voorsprong heeft op hekkensluiter FC Medemblik.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie