WOGNUM - Op de laatste speeldag van 2019 heeft Spartanen met het kleinst mogelijke verschil weten te winnen van Kleine Sluis. Spartanen nam door de 1-0 zege even afstand van de onderste plaatsen terwijl Kleine Sluis alleen nog maarSchoten en SVW '27 onder zich moet dulden.

In de eerste helft deden voornamelijk de gasten van zich spreken met kansen voor Borst, Weel en Woutering, maar zij vonden allen keeper Ebbelaar op hun weg. Kort na de rust,. Spartanen had in de herfstachtige omstandigheden inmiddels wind mee, kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Dylan Zuiker. Spartanen verzuimde daarna de score uit te breiden, maar omdat ook Kleine Sluis niet bij machte was iets terug te doen trokken de Wognummers de zege toch over de streep.