NIBBIXWOUD - De derby in de derde klasse tussen SEW en De Blokkers is een prooi geworden voor de thuisploeg. De ploeg van trainer Volkert-Jan Putting zegevierde met 3-1 na een sterke tweede helft.

Onder trieste weersomstandigheden was het vooral De Blokkers dat in de eerste helft het spel maakte. Toch wist de ploeg van trainer Jamal Yahiaoui het aantal kansen niet om te zetten in doelpunten aangezien het een echte goalgetter ontbeert. Bij de thuisploeg SEW bleek SEW in de persoon van Mitch Rekveld die goalgetter wel te hebben want binnen tien minuten vond hij twee keer het net. Na de goal van jeffrey keizer was het duel defintief beslist al mocht Damasco nog wel de eer redden voor de gasten: 3-1.