NIBBIXWOUD - SEW wacht nog altijd op de eerste zege in de tweede Klasse A. Onder regenachtige omstandigheden bleek de ploeg van trainer Jeroen Slaager zondag niet opgewassen tegen SV Enkhuizen dat na de rust met de wind in de rug uitliep naar een 1-4 zege.

In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. Het eerste gevaar kwam van SEW toen Koen Laan op de paal mikte. Een paar minuten later viel hat doelpunt aan de andere kant toen Michael Mantel een vrije trap van zo'n twintig meter tegen de touwen schoot. Laan zorgde kort voor rust voor de gelijkmaker met een fraai afstandsschot.

Kort na de rust werd het duel snel beslist door de gasten uit Enkhuizen toen eerst Brett Schoonenberg keeper Bommels wist te verschalken die drie minuten later weer de bal uit het net kon vissen bij een intikker van Stef Kerkhoffs na een vrije trap van Mantel. SEW probeerde het nog wel en kreeg via Rekveld en Molenaar ook kansen op de aansluting, maar het was de ploeg van Gregory van Sauers die het duel won. Met een daverende knal in de kruising bepaalde invaller robin Dols de eindstand op 1-4.