NIBBIXWOUD - SEW blijft bovenin meedraaien in 3A na een ruime zege op Hauwert '65. De gasten hielden tot kort na de rust prima stand, maar daarna sloeg de ploeg van Jeroen Slaager op de juiste momenten toe (5-1).

Bij rust waren beide ploegen nog in evenwicht. Lars Bakker opende namens Hauwert de score na een ruim half uur, maar nog geen vijf minuten later trok Travis Reuser de stand alweer gelijk.

Na de rust kwamen de gasten goed uit de kleedkamer, maar was het juist de thuisploeg die scoorde. Dit kwam zo hard aan bij Hauwert, dat ook nog eens met tien man verder moest omdat de wissels op waren, dat SEW optimaal profiteerde. Nogmaals Reuser, Jeffrey Keizer, Koen Laan en Stan Tol bepaalden de eindstand op 5-1.