NIBBIXWOUD - In de achtste competitiewedstrijd van het seizoen heeft SEW eindelijk de eerste zege kunnen bijschrijven. In de thuiswedstrijd tegen Kleine Sluis, eveneens wachtend op de eerste overwinning, haalde de ploeg van trainer Jeroen Slaager flink uit: 5-1.

Vooraf stonden SEW en Kleine Sluis nog op één schamel punt en waren dus gezamenlijk hekkensluiter in 2A. SEW liet er in eigen huis echter geen gras over groeien wat de intenties wraen en had het duel feitelijk bij rust al beslist. Via treffers van Koen Laan, Mitch Rekveld en Max Draijer stond men na 45 minuten immers al op een 3-0 voorsprong.

Ondanks het missen van een strafschop werd die score na de rust verder uitgebouwd door Nasir Ali Hassan en de tweede van Laan. De tegentreffer van Van der Eng was slechts voor de spreekwoordelijke eer.