NIBBIXWOUD - SEW is eindelijk van de hatelijke nul af. De ploeg van trainer/coach Arthur Langedijk boekte in de thuiswedstrijd tegen Borhave een ruime overwinning (25-16)

Na vier opeenvolgende nederlagen had SEW met name verdedigend zijn zaakjes op orde, getuige ook de slechts zestien tegentreffers. Daarnaast kende de ploeg een uitstekende start. De ploeg uit Borne, al in het bezit van vier punten, opende nog wel de score, maar zagen vervolgens dat bijna elk schot van SEW raak was en stond het na tien minuten al 8-3. Dat gat van vijf treffers hield stand tot de rust: 15-10.

Na rust werd duidelijk dat Borhave er ook nu niet aan te pas zou komen en geen bres wist te slaan in de hechte verdediging. Aanvallend bleef SEW wel zijn ding doen waarbij iedereen meedeelde in de score en er geen uitgesproken topscorer was. Het samenspel was naast de sterke defensie dan ook de grootste winst deze avond en blijkt dat er voldoende toekomst zit in de jonge groep van Langedijk.

SEW - Borhave 25-16 (15-10)

Doelpunten SEW: Klein 4, Wagemaker 4, A. Beerepoot 3, Op den Kelder 3, J. Beerepoot 2, Koopman 2 Veltrop 2, Blaauw, Kistenmaker, Molenaar, Noordermeer,