NIBBIXWOUD - SEW heeft zondag na een knotsgekke slotfase VVS '46 verslagen. De ploeg van trainer Jeroen Slaager stond tien minuten voor tijd nog met 0-2 achter, maar wist dit op wonderbaarlijke wijze te keren: 3-2.

Er was helemaal niets aan de hand voor de gasten uit Spanbroek van trainer Larbi Loukou. Eric de Wildt had de oranjehemden op slag van rust op voorsprong gebracht en deze score werd in de tweede helft verdubbeld door Mitchel Wester. VVS '46 kreeg zelfs nog kansen op meer en leek op weg naar een degelijke zege.

Niets was echter minder waar want zelfs na de 0-2 bleef SEW energie in de wedstrijd steken en werd daar uiteindelijk voor beloond. Jeffrey Keizer en Jamy Grippeling brachten de thuisploeg weer naast VVS '46 en nadat de blessuretijd was ingegaagn maakte Keizer zelfs zijn tweede van de middag.

Beide ploegen staan nu op 26 punten al deed VVS '46 daar twee wedstrijden minder over. De Spanbroekers spelen komende donderdag de inhaalwedstrijd bij Always Forward en spelen zondag thuis tegen Con Zelo. SEW gaat zondag op bezoek bij VVW in Wervershoof.