MEDEMBLIK - Voel jij je ook wel eens een beetje anders omdat voor jouw gevoel alle klasgenoten superlenig zijn? Het kan je onzeker maken en wellicht weerhoudt het je ervan om te starten met sporten. Maar dit is natuurlijk zonde en helemaal niet nodig. Want voor iedereen is er een leuke passende sport. Daarom is er nu ‘Club Extra’. Lees snel of het iets voor jou is. Met Club Extra gaat het enthousiaste team van Team Sportservice met jou op zoek naar de sport en vereniging die goed bij jou past!

Met plezier sporten!

Club Extra start op 4 februari 2021 in Medemblik bij sporthal de Muiter. Het team van Team Sportservice zoekt samen met jou naar een leuke en passende sportvereniging. In 8 lessen bezoek je verschillende verenigingen en mag je de sporten proberen. Zo maak je kennis met veel verschillende sporten en weet je na 8 weken wat jij leuk vindt. Vakleerkracht, Meriam Groot: ‘Ieder kind heeft natuurlijk zijn of haar eigen niveau. In de gymlessen merken wij helaas wel vaak dat kinderen onzeker kunnen worden van de hoogvliegers van de klas. Dat kan als gevolg hebben dat een kind minder plezier in bewegen heeft en zich daardoor niet oriënteert op een passende sport. Dat is zonde. Want er is een passend sportaanbod voor iedereen. Ik kijk uit naar de start van dit mooie project en ik weet zeker dat hier veel kinderen blij van worden.’

Informatieavond
Na 4 lessen zijn je ouders en/of verzorgers van harte welkom op de informatieavond. Tijdens de avond vertellen een fysiotherapeut en diëtiste over gezond bewegen en gezonde voeding. Aan het einde van de avond is er voor de kinderen een goodie-bag met informatie en gratis sport- en spel materiaal.

Aanmelden
Aanmelden voor dit programma kan kosteloos vanaf 11 december 2020 op de site www.Noordhollandactief.nl Vertel ons wie je bent en een medewerker neemt daarna contact met je op.

Een kleinere beurs?

Voor kinderen uit gezinnen met een kleine beurs is er Jeugdfonds Sport&Cultuur. Het fonds betaalt dan de basiskosten voor de vereniging en in sommige gevallen ook de benodigde attributen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondsSportenCultuur.nl

Informatie

Voor meer informatie of vragen kunnen jij of je ouders/verzorgers contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, telefoonnummer: 0229-28 77 00 of mail naar Ruben Oldenburger: roldenburger@teamsportservice.nl.