Hoorn - Samcity Hoorn is verheugd om aan te kondigen dat het een partnership is aangegaan met de getalenteerde coureur en content creator Dirk Schouten uit Blokker. Recentelijk heeft Samcity Hoorn 20 racesimulatoren geïnstalleerd op haar locatie onder het nieuwe Racesquare concept. Deze toevoeging aan het entertainment- en activiteitenaanbod van Samcity belooft een opwindende nieuwe ervaring voor bezoekers.

"De autosport is enorm populair, en met deze zeer realistische racesimulatoren wordt racen toegankelijk voor iedereen," zegt John Kleverlaan, eigenaar van Samcity Hoorn. "Het is een complete beleving die we willen bieden aan volwassenen, vriendengroepen en bedrijven die onze unieke locatie bezoeken. Deze nieuwe simrace-activiteit zal een belangrijke impuls geven aan ons aanbod."

Dirk Schouten, een bekende naam in de Porsche Carrera Cup Benelux, zal zijn expertise en passie voor autoracen inzetten om hoogwaardige content te produceren voor de racesimulatoren van Samcity. Dit omvat verschillende campagnes die in de nabije toekomst zullen worden gelanceerd. Bovendien zal Samcity prominent aanwezig zijn op de raceauto van Dirk Schouten gedurende het seizoen, wat zorgt voor opvallende zichtbaarheid voor beide partijen.

"Ik ben ontzettend enthousiast over de samenwerking met Samcity," zegt Dirk Schouten. "De content die ik produceer op social media sluit perfect aan bij wat we hier kunnen bieden. Het is ook geweldig dat we allebei uit Hoorn komen. Naast online content zullen we ook andere leuke campagnes gaan uitvoeren. Het wordt een fantastisch seizoen."

De officiële opening van Racesquare Samcity Hoorn staat gepland op 27 maart om 16.30 uur. Deze opening is voor genodigden en zal worden verzorgd door niemand minder dan oud Formule 1-coureur Robert Doornbos, die de eer heeft om de opening te verrichten. Je kan nu al terecht voor een rondje op de racesimulator.

John Kleverlaan en Jitty Kroezen, de trotse eigenaren van Samcity, kijken vol verwachting uit naar de samenwerking met Dirk Schouten. Ze zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal resulteren in boeiende content die het racesimulatoraanbod van Samcity naar nieuwe hoogten zal brengen.

Voor meer informatie over het partnership tussen Samcity Hoorn en Dirk Schouten, of voor aanvullende details over de officiële opening van Racesquare Samcity Hoorn, kunt u contact opnemen met:

Emailadressen: dirk@dirkschoutenracing.nl / john@samcity.nl / jitty@samcity.nl