WERVERSHOOF - Na een verwoestende brand waarbij het kantinecomplex van VVW-handbal- en voetbal werd getroffen, is de club mede dankzij vele vrijwilligers opgekrabbeld. De bouw van de nieuwe kantine De Westrand vordert gestaag en ondertussen doet ook het 1e voetbalelftal het lang niet slecht. Komende zondag speelt men in de nacompetitie tegen Meervogels '31 en hoopt men promotie af te dwingen. Voor de KNVB een reden om een tweetal filmploegen naar VVW te sturen.

Op de website van de voetbalvereniging valt het volgende te lezen:

VVW middels een te maken documentaire volop in beeld met de nacompetitie!!

Vanuit de KNVB wil men de nacompetitie van de amateurs meer voor het voetlicht halen en een positieve uitstraling geven. Daarom heeft men een bedrijf opdracht gegeven een documentaire te maken rondom de nacompetitie. VVW 1 is deelnemer aan de nacompetitie en speelt a.s. zondag tegen Meervogels’31. VVW 1 komt in aanmerking voor deze documentaire, omdat men niet alleen zocht naar deelnemers, maar ook naar clubs waar iets bijzonders mee was. Men kwam bij VVW 1 om de voor iedereen alom bekende reden. De verwoestende brand van het kantinecomplex van VVW-handbal en VVW-voetbal. Na de brand heeft men zich niet uit het veld laten slaan. Sterker nog, de krachten werden binnen en buiten het veld door de verenigingen gebundeld. Een prachtige noodkantine als resultaat. Door wie en wie er allemaal bij betrokken waren is beschreven. Wie weet wat er nu allemaal in beeld wordt gebracht! Binnen het veld werd door VVW 1 de nacompetitie gehaald na een keurige tweede plek in de eindrangschikking. Ondertussen vordert de bouw van de nieuwe kantine De Westrand. Waar veel mensen binnen en buiten het veld toe in staat zijn onder de aandacht via deze te maken documentaire. Voor een documentaire meer dan voldoende materiaal heeft men gedacht.

A.s. zondag zullen twee filmploegen aanwezig zijn. Eén om de wedstrijd te registreren en één voor het verhaal van en over de club. Gastheer en voorzitter John Groot, waar de filmploegen zich om 11.00u melden, is het wel toevertrouwd dat we als club weer positief naar buiten treden. Wat het resultaat wordt zullen t.z.t. wel zien, maar het is toch weer heel mooi dat VVW op deze wijze in beeld komt.