HOORN – In eigen huis speelde WFHC Hoorn dames 1 gelijk tegen Loenen. Door dit resultaat is nacompetitie uit zicht voor de ploeg. De heren van de Hoornse hockeyclub wist een zege te boeken.

WFHC Hoorn heren – Loenen 3-1
‘Het werd best spannend, we maakten de kansen niet af’, zei Machiel van der Wolf na afloop. Nadat Freek Mozer de 1-0 had gemaakt voor WFHC Hoorn kwam Loenen na rust op gelijke hoogte. ‘Het was een verdiende overwinning maar we maakten het te spannend. Tegen deze ploeg hoor je makkelijker te winnen.’

Ook de tweede treffer kwam via Mozer, terwijl Nick Dekker in zijn laatste thuiswedstrijd voor de Hoornse ploeg de 3-1 maakte.

WFHC Hoorn dames – Loenen 1-1
Tegen de dames van Loenen kende WFHC Hoorn een tegenvallende middag. Door het 1-1 gelijkspel is nacompetitie uit zicht. ‘Het is een domper. We hebben nog drie wedstrijden en we gaan proberen er het beste uit halen, maar dit is zonde.’ aldus coach Eduard Haavekost.

Nadat Emma van Dulmen de ploeg op 1-0 bracht werd het nog voor rust 1-1. Haavekost: ‘Het was een spannend duel, wij waren meer op hun helft en hadden meer kansen. Maar het zat er niet in.’