WERVERSHOOF – Vierdeklasser Strandvogels heeft in Menno de Vries de opvolger gevonden voor Larbi Loukou, die na dit seizoen afscheid neemt bij de ploeg uit Wervershoof. De Vries is al actief bij de club, en schuift komende zomer dus door naar het eerste elftal.

Afgelopen zomer kwam Larbi Loukou aan het roer bij Strandvogels. De coach, die vorig jaar kampioen werd met Hollandia T, besloot echter het bij één seizoen te houden. De ploeg uit Wervershoof heeft nu dus de opvolger. Menno de Vries is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Jongens onder 19 van de vereniging. ,,Dat team presteert uitstekend in zowel de competitie als in het bekertoernooi. Daarbij ontwikkelen de spelers zich dusdanig dat al diversen hun opwachting in het eerste elftal hebben gemaakt” laat de club weten via haar eigen site. ,,Daardoor is het bestuur van Strandvogels er van overtuigd dat Menno de Vries de ideale kandidaat is om Larbi Loukou op te volgen”.

De Vries, in het verleden als voetballer actief bij onder meer ZAP uit Breezand, en het Heerhugowaardse SVW’27, staat hiermee voor zijn eerste klus als hoofdtrainer. ,,Al met al iemand met meer dan voldoende bagage om een succesvolle trainerscarrière te beginnen” aldus het bestuur.