HOOGWOUD - Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp) en Mara Slippens (Spanbroek) hebben afgelopen weekend meegedaan tijdens het sterk bezette internationale toernooi in Combs la Ville, Frankrijk.

Zilveren medaille voor Mara Slippens
Tijdens het toernooi met o.a. deelname van teams uit Canada, Roemenië, Zwitserland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië, wist Mara een stabiele serie aan oefeningen te turnen. Hiermee wist zij een score van 50,217 punten te behalen wat goed was voor een zilveren podiumplek in de individuele ranking.

Daarnaast wist zij zich voor de toestelfinales van zondag te plaatsen voor het toestel brug en sprong. In de finales mochten de 6 beste turnsters nogmaals strijden voor de medailles. Met 2 vierde plekken stond zij helaas niet op het podium maar sloot zij het weekend af met een tevreden gevoel gezien het niveau van de wedstrijd.

Aangepast programma voor Sam van de Hilst
Helaas verliep het toernooi voor Sam minder voorspoedig en heeft zij vanwege een blessure aan de voet een aangepast programma geturnd en zelfs het toestel sprong aan haar voorbij laten gaan. Met haar inzet wist het mixteam van TopTurnen West en Topturnen Zuid een zeer verdiende 7e plek te behalen in de team ranking.