LANGEDIJK - LSVV speelt komende zondag een thuiswedstrijd tegen Zilvermeeuwen, de nummer drie van de ranglijst. Een belangrijke wedstrijd voor LSVV om de draad op te pakken en zich te richten op een top drie klassering.

Nadat de KNVB het complete programma in West I besloot af te lasten is er logischerwijs niets veranderd in de ranglijst. LSVV bezet daardoor nog steeds de zesde positie in de tweede klasse. Rob ter Burg had er meer van verwacht; “Ik had stiekem op wat plaatsjes hoger gehoopt, echter zitten er in deze klasse geen zwakke ploegen waardoor we iedere wedstrijd vol aan de bak moeten en daardoor tegen onnodig puntverlies aan zijn gelopen” blikte de aanvoerder vorige week al terug op de eerste vijftien wedstrijden in de competitie.

Het doel voor de wedstrijden de rest van dit seizoen is duidelijk; “We moeten er voor zorgen dat we blijven meedoen om een periodetitel. Dan speel je tot op het laatst nog ergens voor. Hopelijk blijft iedereen een beetje blessurevrij en dan weet ik zeker dat wij een ploeg hebben die daarvoor in aanmerking komt” is Rob ter Burg vol vertrouwen voor een mooi slot van de competitie.

Komend weekend ontvangt de ploeg dus Zilvermeeuwen. De ploeg staat voor het tweede seizoen op rij onder de leiding van Eric Heerings. De oefenmeester begon zijn trainersloopbaan in 2004 bij Zilvermeeuwen waar hij drie seizoenen de scepter zwaaide. Na twee seizoenen WSV’30 stond Heerings maar liefst zes seizoenen aan het roer bij Hellas Sport. De coach zal volgend seizoen wederom de leiding hebben over Zilvermeeuwen. Dit kan zomaar in de eerste klasse zijn, want de derde plaats ligt in het verschiet. Een overwinning komende zondag is daarbij van harte welkom.