OBDAM - Zondag 3 maart – Dag van de Runnersworld-Polderloop, het jaarlijkse loopevenement van atletiekvereniging ARO’88. Het kan vriezen of dooien begin maart – vorig jaar kon er op 4 maart nog net geschaatst worden op natuurijs…… Maar wat voor weer het ook wordt, meedoen aan de Polderloop is altijd een goede start van je zondag!

Hardlopers kunnen kiezen uit diverse afstanden: 1 en 3 km voor de jeugd tot en met 15 jaar en 5 en 10 km voor 16 jaar en ouder. Er zijn leuke prijzen voor de snelsten per leeftijdscategorie.

Je kunt je voor de hardloopwedstrijden opgeven via www.inschrijven.nl, maar ook op de dag zelf.

Wandelliefhebbers kunnen een mooie route van 10 km lopen door het buitengebied om Obdam en heerlijk uitwaaien in de polder. Je krijgt een duidelijke routebeschrijving mee en onderweg is er ook een koffie-/theestop binnen, met sanitaire voorziening.

Inschrijving, start en finish op en bij het sportcomplex van Victoria in Obdam, ingang tegenover het station.
Start 1 en 3 km: 10u
Start 5 km: 10.30u
Start 10 km: 11.15u
Start wandelaars: 9 – 10u.

Inschrijfgeld:
Hardlopen: t/m 15 jaar € 2; vanaf 16 jaar € 6 (€ 5 bij voorinschrijving);
Wandeling: € 5 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Alle verdere informatie kun je vinden op www.aro88.nl, onder Polderloop 2019. We zijn blij met onze sponsors, die ons evenement mede mogelijk maken.

Wil je in een groep trainen, bijvoorbeeld om je voor te bereiden op de Polderloop? Kom dan eens meetrainen bij ARO! Dat kan op dinsdag- en/of donderdagavond 20 – 21.15u. Daar krijg je afwisselende trainingen waarmee je je looptechniek verbetert, én je loopt veilig op een verlichte baan, gezellig binnen een groep. Nieuwe leden altijd welkom! Voor informatie over (tijdelijk) lidmaatschap zie www.aro88.nl of kom gewoon een paar keer kijken en meedoen!