REGIO - Wilt u met uw sportvereniging een clinic geven aan een basisschool tijdens de Koningsspelen? En zo helpen bij het organiseren van de Koningssportdag, de grootste sportdag van Nederland op vrijdag 21 april? Dat zou geweldig zijn. 

De Koningsspelen bieden sportverenigingen en basisscholen via de Koningsmatch de kans om op een gemakkelijke manier met elkaar in contact te komen.

De verenigingen en andere sportaanbieders kunnen clinics aanbieden tijdens de Koningsspelen. Eventueel kunt u ook uw sportaccommodatie ter beschikking stellen of meedenken over de invulling van de sportieve activiteiten.

Maak een Koningsmatch en meld nu aan!

Uw vereniging of organisatie meldt zich aan voor de Koningsmatch via: Inschrijven sportverenigingen. Basisscholen kunnen vervolgens op hun persoonlijke pagina eenvoudig zien welke sportaanbieders in de buurt meedoen. Met één click kan de basisschool een match maken. Het is vervolgens aan de sportvereniging/sportaanbieder en de school om er samen op 21 april een geweldige, sportieve dag van te maken.

De Koningsmatch biedt sportverenigingen/sportaanbieders een aantal voordelen:

  • Een leuke aansprekende gelegenheid om kinderen in beweging te brengen of om leden te werven onder een jonge doelgroep;
  • De mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen, die anders lastig tot stand komt;
  • Een goede manier om jouw gemeente te laten zien dat de vereniging meewerkt aan dit soort maatschappelijke initiatieven;
  • De sportvereniging ontvangt het ‘Vriend van de Koningsspelen’ logo die zij op de homepage of op facebook kunnen plaatsen.

Voor de basisschool biedt de Koningsmatch de volgende voordelen:

  • Ondersteuning bij het organiseren van de Koningsspelen;
  • Leuke aansprekende gelegenheid om basisschoolkinderen kennis te laten maken met de sporten en sportverenigingen in hun buurt;
  • Een goede manier om een structurele relatie op te bouwen met sportverenigingen en sportaanbieders