SPANBROEK - Always Forward is met een achtste positie in de vierde klasse B niet bezig zoals de ploeg zou willen. “Natuurlijk hadden wij beter gehoopt, en moet het eigenlijk ook beter” reageerde coach Rob van der Werff enkele weken geleden op de huidige vorm.

De coach heeft wel een verklaring voor de tegenvallende resultaten. “Wij geven de doelpunten vrij makkelijk weg, dit heeft natuurlijk ook te maken met de manier van spelen” aldus de coach die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Hoornaren. Ook afgelopen weekend gaf de ploeg de doelpunten vrij gemakkelijk weg tegen HSV Sport. Daardoor verloor de ploeg met 3-1.

Komende zondag gaat de ploeg uit Hoorn op bezoek bij VVS’46, de nummer zes van de competitie. Het verschil van drie punten is inmiddels weggepoetst en dus heeft de ploeg komende zondag de kans om de zevende plaats over te nemen van de ploeg uit Spanbroek.

Coach Rob van der Werff blikt vooruit op het duel van zondag; “Tegen VVS’46 verwachten wij dat het wederom moeilijk wordt. De ploeg zal wachten op Always Forward en op de counter om tot scoren te komen”. De coach vervolgt; “Dit zien wij regelmatig terug en we moeten proberen ons hier tegen te wapenen”.

Always Forward wil stijgen op de ranglijst, vind ook coach Van der Werff; “De doelstelling is nog steeds om zo hoog mogelijk te eindigen en hopen op meer”.

Eerder dit seizoen boekte VVS’46 een 1-2 overwinning op de Hoornaren. Namens Always Forward scoorde Goos Barentsen, maar Sjoerd Overpelt en Mike Groot brachten Always Forward een nederlaag toe. Komend weekend hebben de Hoornaren dus iets goed te maken.