WOGNUM - Spartanen heeft op harde wijze kennis gemaakt met de dadendrang van JVC. De Wognumse thuisploeg stond halverwege de tweede helft nog met 1-0 voor, maar kreeg desondanks een forse nederlaag te verwerken: 1-5.

Na een kwartier spelen wist Timo Bedorf de score te openen, en hoewel JVC van voormalig Spartanen-trainer Jitze Bosma gedurende het duel het initiatief steeds meer nam wist men dat vooralsnog niet in doelpunten uit te drukken.

Na rust leek er dan ook niet veel aan de hand voor Spartanen, maar door een fenomenale snoekduik en dito kopbal wist Lars de Vries de gelijkmaker te scoren. Vervolgens ging het hard bij JVC want via Schop en Leeuwestein stond het binnen tien minuten 1-3. Spartanen probeerde nog even aan te zetten, maar JVC profiteerde optimaal van de ontstane ruimte en liep van nogmaals Schop en Snoek uit naar 1-5.