ANDIJK - Sporting Andijk blijkt dit seizoen niet de favoriete tegenstander van HSV Sport. Eerder dit seizoen verloor de formatie van Armand Hofman met 1-4 van de Andijkers en deze zondag kwam men niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. HSV Sport ziet daardoor de achterstand op koploper Always Forward oplopen tot vijf punten.

Waar de oefenmeester van HSV Sport baalde van het gelijke spel daar was zijn collega van Sporting Andijk, Ronald Dekker een stuk contenter. Hij zag dat zijn gemankeerde selectie door een collectieve teamprestatie het punt over de streep trok.

Dekker had de beschikking over slechts tien selectiespelers en vulde zijn groep aan met vier A-junioren, maar zijn ploeg hield goed stand tegen HSV Sport. Waar de gasten in de eerste helft wel de betere waren, maar telkens een uitblinkende doelman Peter Ligthart tegen kwam die zijn ploeg met enkele puike reddingen op de been hield waren de ploegen na rust aan elkaar gewaagd. De 0-0 eindstand was dan ook een logisch gevolg.