AMSTERDAM – Een absolute kraker. ‘T Knooppunt tegen Hovocubo ging om de eerste plaats en het was de strijd tussen de twee ploegen die ver boven de rest uitsteken. De Hoornse ploeg kon de punten meenemen, 3-4.

Hovocubo had wat recht te zetten na de harde nederlaag tegen TPP. De ploeg van Sander van Dijk slaagde erin om zich te revancheren. In de zeer goed gevuld Sporthallen Zuid won de ploeg nipt met 3-4.

In de vijfde minuut wist Ismail Ouaddouh de ban te breken in Amsterdams voordeel. Nog geen minuut later wist Hovocubo via Mats Velseboer de stand weer gelijk te trekken. Nadat Iliass Bouzit de 2-1 wist te maken, nam ‘t Knooppunt wat afstand. Jeroen de Groot schoot de bal hard achter Hovocubo doelman Dave Stet. ,,Hierna kregen wij weer wat meer de overhand” zei Dave Stet na afloop.

Het resulteerde erin dat Hovocubo de volle buit kon pakken doordat Kevin Tromp, Mats Velseboer en Yoshua St. Juste doel troffen. ,,Daarna gingen zij met meevoetballende keeper spelen. Maar wij verdedigde die powerplay goed, waardoor er niets uit kwam”.