VOLENDAM – Afgelopen zaterdagavond speelde Hovocubo op bezoek bij ZVV Volendam de laatste competitiewedstrijd. Voor beide teams stond er niets meer op het spel aangezien de play-offs al waren veilig gesteld.

Hovocubo trad in de uitwedstrijd tegen ZVV Volendam aan zonder de vaste eerste elftal spelers. Het team bestond louter uit spelers die normaliter in het tweede uitkomen. Omdat er niets meer op het spel stond besloot de Hoornse ploeg geen risico’s te nemen met het oog op de naderende play-offs voor het landskampioenschap.

In Volendam kwam de ploeg op een 4-1 achterstand waarna Hovocubo de spanning voor rust had teruggebracht dankzij doelpunten van Koen Nicolai en Mo el Bouziani. In de tweede helft liep de thuisploeg echter weer uit waardoor het duel uiteindelijk eindigde in een 8-5 overwinning voor de thuisploeg.

Volgende week speelt Hovocubo in de eerste ronde van de play-offs op bezoek bij ASV LEBO. Voor ZVV Volendam staat er een thuisduel tegen ‘t Knooppunt op het programma.

ZVV Volendam – Hovocubo 8-5 (4-3)
1-0 Mike van Diemen
1-1 Tom Overtoom
2-1 Jasper Boon (eigen doelpunt)
3-1 Frank Boogaard
4-1 Maurice Buys
4-2 Koen Nicolai
4-3 Mo el Bouziani