HOORN - Er staat op dit moment geen rem op de doelpuntenmachine die Hovocubo heet. Tot afgelopen weekend scoorde het in competitieverband reeds 28 maal. vrijdag kwam daar een flinke bekerzege tegen DOSKO overheen (15-0) en op zondag eindigde de ploeg van Sander van Dijk weer in de dubbele cijfers. Leekster Eagles werd met 11-1 opgerold.

Ook ditmaal ging het razendsnel en was het duel feitelijk al binnen twintig minuten beslist. De Hoornse formatie had toen al zeven keer het net gevonden. Ilias Bouzit was ditmaal de topschutter met vier treffers en verder scoorden Appie Attahiri, Hicham Aklalouch en Lahcen Bouyouzan. Namens de gatsen wist Jaouad Boundati de eer te redden.

Na de rust liep Hovocubo verder weg door goals van Karim Mossaoui en Mars Velseboer waarna ook de wissels nog een duit in het zakje deden. Iliass Aynaou en Amin Anghar bepaalden de eindstand op 11-1.

Komende vrijdag speelt Hovocubo opnieuw thuis al krijgt het met ASV LEBO dan een tegensatnder van een iets ander kaliber.