SPANBROEK - Op 21 april 2018 viert HOSV Friends haar 25 jarig bestaan. Op deze dag wordt er open huis gehouden op het sportterrein aan Waterkant 56 in Spanbroek met een actief programma van 13.00 uur tot 15.30. Daarna gaat het verder als een besloten feestje.

HOSV was de eerste club in de regio met voetbal gericht op mensen met een beperking en is nog steeds een van de weinige verenigingen met een G-afdeling. Door de jaren heen is de G-afdeling HOSV Friends gaan heten en de letters van HOSV staan dan voor Helden Op Sport Velden. Voetballen om het plezier is het motto bij de ‘Friends’. Een laagdrempelige vereniging waar plezier, maar vooral het sportief-sociale de boventoon voert. Hier kan iedereen voetballen op het eigen niveau en laten men iedere voetballer in zijn of haar waarde, terwijl leeftijd niet van belang is.

HOSV Friends voetbalt in 3 categorieën. Senioren, junioren en pupillen. Voor iedereen die interesse heeft om te voetballen bij HOSV Friends is er de mogelijkheid om eens vrijblijvend mee te trainen. HOSV Friends ziet u graag langs de lijn op 21 april om met eigen ogen te kunnen zien hoeveel plezier voetbal kan geven.