REGIO – Hollandia, Always Forward en HSV Sport kunnen zich na de laatste competitiewedstrijd van afgelopen zondagmiddag opmaken voor de nacompetitie waarin de teams gaan strijden voor promotie.

DHC – Hollandia 2-1
In Delft speelde Hollandia een belangeloos duel. ‘Het was van beide kanten een slechte wedstrijd’, zei Charles van Altena na afloop. Al snel werd duidelijk dat DHC zich niet druk hoefde te maken om VV Heerenveen. Uiteindelijk won de ploeg uit Delft met 2-1. De Hoornse treffer werd gemaakt door Sonny Pronk.

‘We gaan toewerken naar donderdag.’ vervolgde Van Altena die doelde op het eerste duel in de nacompetitie. Op eigen veld neemt de ploeg het op tegen derde divisionist Quick 20. De return staat gepland voor zondag aanstaande.

Always Forward – Oosthuizen 5-1
‘Oosthuizen zakte erg in waar door wij ons spel konden gaan spelen. In de eerste helft gingen we niet goed met de kansen om, maar na rust deden we dat beter.’ zei Patrick Bruins na afloop. Always Forward trof via Dave Severins (2x), Rico van Giersbergen, Nout Barentsen en David van Vuuren vijfmaal doel, terwijl de bezoekers eenmaal scoorden.

In de eerste ronde van de nacompetitie speelt de Hoornse ploeg komende zondag uit bij WSV’30.

HSV Sport 1889 – VVS’46 2-3
In eigen huis verloor HSV Sport van VVS’46 dat daardoor kampioen werd. ‘De eerste helft was duidelijk voor hen en elk moment dat wij onszelf in de wedstrijd terug knokte en voetbalde kregen we de deksel op de neus’, zei Stephan Kaaij. ‘In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om onszelf terug in de wedstrijd te knokken en dat lukte wel aardig tot aan het laatste fluitsignaal.’ vervolgde de coach die Nando van Drimmelen tweemaal zag scoren.

HSV Sport speelt komende zondag op bezoek bij Hauwert’65 in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.