REGIO – Op bezoek bij directe concurrent Leonidas heeft Hollandia goede zaken gedaan. De ploeg won met 0-2 en klimt hierdoor op de ranglijst.

,,Het was een zwaarbevochten overwinning op een goede ploeg” vertelde Charles van Altena na afloop. ,,We speelden met name in de eerste helft heel gedisciplineerd bij balverlies. Beiden ploegen kregen een paar kansen de eerste helft”.

,,In de tweede helft waren we in balbezit te slordig en te onrustig om te profiteren van de ruimte die we kregen. Verdedigend hebben we enorm gestreden en in blessuretijd maakte wij de verlossende 0-2. Een hele knappe overwinning op een ploeg wat dit seizoen thuis nog niet had verloren”. Sonny Pronk was de gevierde man. Hij nam immers beiden treffers voor zijn rekening.

Na achttien wedstrijden bezet Hollandia de tweede plaats, met vier punten achterstand op koploper SJC.