HOORN - Hollandia heeft drie belangrijke punten aan het totaal weten toe te voegen door Westlandia terug te wijzen. Op een zwaaar bespeelbaar veld in het Julianapark werd het 2-0 voor de ploeg van Anand Jagdewsing.

De thuisploeg ging het beste met die omstandigheden om want was in de eerste helft al de betere ploeg. Hoewel er mogelijkheden aan beide kanten waren bleven doelpunten echter uit.

Die vielen an de rust wle en het was niet onverdiend dat Hollandia de score opende. Nick de Wit won na een uur spelen een duel met keeper Morauw waarna de bal voor de voeten van sven deen viel: 1-0. Een kwartier later werd die score verdubbeld na een overtreding van de net ingevallen Anwar Beeldstroo op Boyd Stevens. Beeldstroo zag rood en Stevens knalde de vrije trap tegen de touwen. In het laatste kwartier kwam Hollandia niet meer in de problemen tegen de tien van Westlandia en zo maakt men een belangrijke sprong van drie plaatsen winst op de ranglijst van de Derde Divisie waar Westlandia nu voorlaatste staat.