MEPPEL - Hollandia heeft wederom een overwinning geboekt. Ditmaal was het MSC dat werd verslagen. Door de overwinning, en het puntverlies van de concurrenten kunnen de Hoornaren spreken van een zeer prettig weekend.

Al na een kwartier was het de thuisploeg dat de voorsprong innam. Justin Benjamins wist Hollandia doelman Nick van Santen passeerde. Nog voor rust wisten de bezoekers de wedstrijd om te buigen. Nadat Mark Zwagerman doel trof was het Stefan Dol die een penalty wist te verzilveren.

In het tweede bedrijf konden beiden ploegen geen verandering brengen aan de 1-2 voorsprong voor Hollandia. Op die manier boekte Hollandia de veertiende overwinning van het seizoen.

Hollandia zal na afloop van het gewonnen duel met veel blijdschap hebben gekeken naar de uitslagen van de concurrenten Woezik en SJC die beiden gelijkspeelden. In de laatste drie wedstrijden speelt Hollandia tegen nummer twee Woezik, nummer 4 Silvolde en middenmotor SDO. De wedstrijden tegen de directe concurrenten zijn enorm belangrijk in de jacht op een plek in de nacompetitie.