GEMERT - Na vier wedstrijden in de Derde Divisie wacht Hollandia nog altijd op de eerte zege. Op bezoek bij het nog ongeslagen Gemert kreeg de ploeg van trainer Anand Jagdewsing daar voldoende mogelijkheden voor, maar toch stond men na affloop weer met lege handen, De thuisploeg toonde zich wel koelbloedig en won vertekend met 3-0.

In de warming-up moest spits Sonny Pronk geblesseerd afhaken, maar ook zonder de aanvaller lieten de rood-witten zich zien in Gemert. Zo hadden Bart Spil en Joep Rive de Hoornse ploeg eigenlijk op voorsprong moeten zetten maar slaagden hier niet in. De thuisploeg loerde op de counter en bleek hier een meester in want in het laatse kwartier voor de pauze wist men via Daniëls en Kemper tweemaal te scoren.

Na de rust leek het een herhaling van zetten te owrden. Ook nu waren de beste kansen voor de gasten maar zowel Deenm Van Ooijen als Spil wisten het net niet te vinden. Toen Leyten twintig minuten voor tijd de 3-0 maakte was het duel dan ook feitelijk beslist en speelde Gemert het gecontroleerd uit.