HOORN – Hollandia keek eind januari, met nog 25 minuten op de klok, tegen een 2-4 achterstand aan toen de scheidsrechter het duel staakte wegens ongeregeldheden. Afgelopen zaterdag stonden beide teams wederom tegenover elkaar voor het restant. De gastheer slaagde er niet in om de achterstand weg te poetsen, 3-4.

In de eerste 65 minuten die al gespeeld waren wist Hollandia via Barry Rageh en Bob Ooievaar trefzeker, waarna Joshua Souisay en Verdi Sambo (3x) de score in het voordeel van AFC’34 ombogen. Voor de Hoornse ploeg was het dus zaak om de stand gelijk te trekken.

Daar slaagde het niet in, al kwam de ploeg via een rake penalty van Bob Ooievaar nog wel terug tot 3-4. “Het verliep hoe we het hadden verwacht”, zei Barry Rageh na afloop. “We speelden 3-2-5 en gaven vol druk op de bal. Helaas was de tijd tekort al kregen we nog wel drie à vier goede kansen.”