ROTTERDAM - Voor Hollandia zal het gelijke spel bij Leonidas in Rotterdam als een nederlaag zijn aangekomen. De ploeg van trainer Anand Jagdewsing verspeelde een 0-2 voorsprong, waar het voldoende kansen kreeg om al in een eerder stadium de wedstrijd definitief te beslissen.

Leonidas en Hollandia stonden vooraf op een gedeelde derde plaats en gaven elkaar dus niet veel toe al had dat er heel ander kunnen uitzien. Milan Vissie had Hoornse formatie, ondanks een moeizame eerste helft, voor rust op voorsprong gebracht door een vrije trap.

In de tweede helft was de Hoornse formatie de bovenliggende partij en had men naast de rake kopbal van Martijn Ploem kansen om de score verder uit te bouwen. Zelfs na de 1-2 van de thuisploeg, kon Hollandia de wedstrijd in het slot gooien, maar bij een aanval waar men met drie spelers op het doel afging werd het niet goed uitgespeeld. Een volgende aanval leverde slordig balverlies op waarna de bal binnen een paar seconden aan de ander kant in het net lag en men dus alsnog een gelijkspel moest toestaan.