EMMEN - Op bezoek bij VV Emmen maakte Hollandia het zich zondag onnodig moeilijk. In de eerste helft werden veel kansen slecht uitgespeeld. Hoewel Emmen in de eerste helft bijna niks van zich liet zien gingen ze de kleedkamers in met 0-0. Kort na rust wist Hollandia toch de 0-1 te maken. Luke Abelskamp ronde beheerst af.

Na de 0-1 en een rode kaart bij Emmen, lukte het Hollandia nog steeds niet om de voorsprong te verdubbelen. Emmen maakte na een lange bal zelfs de stand gelijk.

Dit doelpunt maakte Hollandia wakker, waardoor Hollandia weer de overhand had. Het beheerste spel van Hollandia resulteerde in een strafschop kort voor tijd. Sven Deen benutte deze strafschop en bezorgde Hollandia de overwinning. Hollandia staat nu samen met Leonidas, Watergraafsmeer en SDO op een gedeelde eerste plek.