HOORN – Afgelopen zondag deelde WFHC Hoorn de punten met Kraaien. De ploeg wist een 0-2 achterstand goed te maken, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. De dames wonnen opnieuw en blijven daardoor zonder puntverlies.

WFHC Hoorn heren – Kraaien 3-3
Het begin was net zoals afgelopen vrijdag, slordig. WFHC Hoorn kwam voor rust 0-1 achter tegen Kraaien. In het tweede bedrijf viel ook de 2-0. ‘Daarna ging het lopen’, zei Casper Kieftenburg. In een tijdsbestek van tien minuten maakte Freek Mozer drie doelpunten en boog de score zo eigenhandig om. Daarna maakte Kraaien de 3-3. ‘We lieten zien over veerkracht te beschikken. We speelden na de 0-2 sterk alleen we belonen onszelf niet.’

WFHC Hoorn dames – Loenen 3-0
In het kader van de ‘All together challenge’ die gaande was in de hockeywereld speelde de dames van WFHC Hoorn met een regenboogband.

Dankzij doelpunten van Willemijn van Ernst (2x) en Emy Veerbeek boekte WFHC Hoorn een 3-0 zege tegen Loenen. ‘We hebben er hard voor gevochten, dus dit is zeker een terechte overwinning’, stelde Emma van Dulmen. ‘We wisten onszelf na een lastig begin te herpakken. Toen werd het beter en hebben we terecht gewonnen.’