VOORBURG - Hekkensluiter Zwaluwen '30 heeft geen resultaat kunnen behalen bij middenmoter Forum Sport. In Voorburg ging de Hoornse formatie met het kleinst mogelijke verschil onderuit: 1-0.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor rust toen Du Chatinier een vrije trap van zo'n twintig meter in de bovenhoek schoot. Keeper Luke van Amstel, uitblinker aan Hoornse zijde, hield daarna de thuisploeg enkele malen van een tweede treffer.

Na de rust beet Zwaluwen '30 meer van zich af en kreeg ook mogelijkheden, maar ook de keeper van de thuisploeg, Justin van Look, bleek in uitstekende vorm. Zwaluwen '30 heeft nog altijd een punt achterstand op de nummer voorlaatst, AFC. Komende zaterdag wacht opnieuw een zware tegenstander als koploper WV-HEDW op bezoek komt.