HAUWERT - Voetbalvereniging Hauwert '65 speelt ook komend seizoen in de derde klasse. De ploeg van trainer/coach Joep Groen won zondagmiddag voor de derde keer dit seizoen van SC Dynamo, en speelde zich daarmee definitief veilig.

De thuisploeg nam al in het eerste half uur een 2-0 voorsprong. Sander Laan opende de score met een fraai schot van buiten de zestien, en even later was Jeroen Janssen attent bij de rebound toen een vrije trap van Lex Bakker op de paal belandde.

Na de rust werd het even spannend toen Nivzet Durak de aansluitingstreffer kon maken na een steekbal van Mike van der Velden. De spanning was echter van korte duur want na goed doorzetten van Hauwert-captain Lars Bakker maakte Laan zijn tweede van de middag om daarmee aan alle onzekerheid een einde te maken.

Hauwert '65 kan zich dus gaan opmaken voor nog een jaar derde klasse terwijl SC Dynamo nog een extra kans heeft zich te handhaven. Komende donderdag spelen zij uit bij Bergen dat gisteren in de andere finale van de nacompetitie verloor van Hugo Boys.