HOOGWOUD - Op de laatste speeldag van 2019 hebben twee subtoppers in de derde klasse A, Grasshoppers en Winkel, doelpuntloos gelijk gespeeld tegen elkaar. Aangezien de kansen schaars waren in Hoogwoud konden beide ploegen leven met de 0-0 en gaan zij met een goed gevoel de winterstop in.

Thuisploeg Grasshoppers had weliswaar een licht veldoverwicht, maar de ploeg van trainer Erik van Geemen kon dit niet in doelpunten uitdrukken. Toch is het team de laatste weken behoorlijk opgeklommen en met zeven punten uit de laatste drie duels, en slechts één doelpunt tegen, is men hoopvol voor de tweede competitiehelft.

Hetzelfde gaat op voor het Winkel van trainer Remy Zoer dat graag een stabiele derdeklasser wil worden. Met slechts vijf punten achterstand op koploper DWOW zit er wellicht zelfs nog iets meer in, want in 3A blijkt dit seizoen veel mogelijk met regelmatig verrassende uitslagen.

Winkel komt op 19 januari alweer in actie om de eerder gestaakte wedstrijd bij Hugo Boys (stand 0-3) uit te spelen. Grasshoppers begint een week later met een uitduel bij Westfriezen.