REGIO – Op bezoek bij SC Dynamo leed Always Forward de vierde nederlaag van het seizoen. Het ging met 3-1 onderuit. Competitiegenoot HSV Sport 1889 hield een punt over aan het treffen met RKEDO.

SV Dynamo – Always Forward 3-1
‘SC Dynamo begon beter aan de wedstrijd waarin wij ongelukkig waren in de keuzes die we maakten’, aldus Yotti Papamelodias. ‘Ook bij wat vooraf ging aan de 1-0, die voortkwam uit een vrije trap op de zestien.’

Hierna kreeg Always Forward meer grip op de wedstrijd en kwam het via Diovaris Balentina op gelijke hoogte. Door een rake strafschop kwam de gastheer nog voor de pauze op 2-1. ‘Na de rust domineerden wij de wedstrijd, maar wisten we onze kansen niet te benutten’, vervolgde de coach. Dynamo deed dat wel en maakte de 3-1. ‘Ik ben positief over de strijd en inzet van mijn ploeg, alleen moet de gifbeker blijkbaar volledig leeg.’

RKEDO – HSV Sport 1889 1-1
Tegen RKEDO speelde HSV Sport 1889 een minder duel. ‘Het was een slechte wedstrijd van onze kant’, oordeelde Stephan Kaaij. ‘Onder slechte weersomstandigheden, een lastig bespeelbaar kunstgras en een tegenstander die goed compact speelde en veel druk vooruit gaf gaven wij vandaag niet geheel thuis.’

De spaarzame kansen die er door de Hoornse ploeg werden gecreëerd waren wel gevaarlijk, maar niet voldoende. ‘Dat je gelijk speelt is je winst vandaag omdat wij na de goede openingsgoal van RKEDO door onder andere onze (positie) wissels meer grip kregen in de wedstrijd’, vervolgde de coach. In het laatste gedeelte kopte Nicolas Groot de gelijkmaker binnen en werd er door Randy Kassenaar in de allerlaatste minuut een grote kans gemist.