HOORN - Eind april is HLTV Juliana gestart met de organisatie van het 42e Boekweit Olie Tennistoernooi. Een start vol met onzekerheden en met de grote vraag “mogen bij de start van het Boekweit Olie Tennistoernooi op zaterdag 10 juli alweer tenniswedstrijden georganiseerd worden”.


Het antwoord lijkt “JA” te worden. Het gaat duidelijk de goede kant op en de coronamaatregelen worden steeds meer en sneller versoepeld. Op dit moment lijkt het erop dat de eerste sportwedstrijden vanaf 30 juni gespeeld mogen worden, echter dit moet nog wel door de overheid officieel bevestigd worden.

In ieder geval lijkt de organisatie er klaar voor om het toernooi te organiseren. "Hopelijk bent u er ook klaar voor om uw eerste officiële wedstrijd van dit jaar bij ons toernooi te gaan spelen!", zo laat men weten.

De 42e editie van het Boekweit Olie tennistoernooi wordt van zaterdag 10 juli t/m zondag 18 juli 2021 gespeeld op het tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn.

Categorieën
In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 15+, 8 17+, 9 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren-, dames- en gemengd dubbelspel gespeeld.

Nationaal ranglijsttoernooi
Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland. Vanaf dit jaar valt ons 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi onder “KNLTB Toptennis”.

Inschrijving
De inschrijving voor het Open toernooi en voor het NRT**** staat open. Er kan ingeschreven worden via www.boekweitolietennis.nl of mijnknltb.toernooi.nl

De inschrijving sluit op vrijdag 2 juli 2021 om 18.00 uur.

Meer en de laatste informatie over het Boekweit Olie Tennistoernooi 2021 vindt u op www.boekweitolietennis.nl

Natuurlijk zullen tijdens en op het toernooi de RIVM-richtlijnen en maatregelen omtrent Covid-19 van toepassing zijn.