WESTWOUD – Frank Knijn staat volgend seizoen aan het roer bij Woudia. De coach besloot enkele maanden terug om na het huidige seizoen afscheid te nemen bij Sint George, waar hij meerdere successen vierde.

Frank Knijn is inmiddels aan zijn derde opeenvolgende seizoen bij Sint George. De oefenmeester begon zijn trainersloopbaan jaren terug ook bij de ploeg uit Spierdijk. Met de club uit zijn eigen dorp werd hij twee seizoenen kampioen in de vierde klasse, waarna hij vorig seizoen wederom een knappe prestatie leverde door zich in de derde klasse te handhaven.

Komend seizoen gaat Knijn aan de slag in bij Woudia in Westwoud. “Een mooie club, die bij me past” licht de oefenmeester zijn keuze toe. “Net zoals Sint George een dorpsclub. Een club waar het leeft, en waar genoeg mogelijkheden zijn”.

Goede gesprekken
In de gesprekken kreeg Knijn het nodige vertrouwen. “Zij hebben snel gehandeld. Zij hebben mij benaderd, en dat voelt goed” zegt de oefenmeester. “Afgelopen week heb ik ook een goed gesprek gehad met de voorzitter”.

De coach heeft Woudia al enkele jaren niet zien spelen. Zijn keuze is dan ook voornamelijk gebaseerd op gevoel wat hij krijgt tijdens de gesprekken, en bij de club. Knijn: “Het is een jonge ploeg, met een paar routiniers. Dat is altijd goed”.