WESTWOUD – ´Een mooie club, die bij me past. Een club waar het leeft en waar genoeg mogelijkheden zijn´, reageerde Frank Knijn aan het begin van dit kalenderjaar op zijn aanstaande overstap naar Woudia. Nu de eerste seizoenshelft bij de ploeg uit Westwoud er op zit heeft Knijn besloten de samenwerking bij één seizoen te houden.

Dat nieuws maakte Woudia afgelopen dinsdagavond bekend. De samenwerking tussen de vierdeklasser en coach Frank Knijn is niet geworden zoals vooraf werd gedacht. De ambities van de oefenmeester, die in het verleden successen vierde bij Sint George, Grasshoppers en Opperdoes, reiken verder waardoor de coach heeft besloten niet bij te tekenen.

Na negen wedstrijden staat Woudia op de zevende plaats met nog één inhaalwedstrijd te gaan. Komende zondag neemt de ploeg het in eigen huis op tegen KSV.

Voor Woudia staat er nu de taak om een nieuwe hoofdtrainer te vinden voor het seizoen 2019/2020. Geïnteresseerden kunnen zich richten tot voorzitter Jan Jong via jan@woudia.nl.