HOOGKARSPEL - Na zes wedstrijden zonder winst heeft Spirit '30 weer eens drie punten kunnen toevoegen. De ploeg van trainer Hans Valk keek lang tegen een achterstand aan, maar wist tegen Kleine Sluis in het slotkwartier de wedstrijd te doen keren.

Het was Jord van der Pol die de gasten na een half uur vanuit een vrije trap op voorsprong bracht. Op dat moment niet onverdiend want Kleine Sluis was op dat moment de betere ploeg al toonde Spirit '30 in ieder geval wel meer wilskracht als een week eerder toen er kansloos werd verloren van Spartanen.

In de tweede helft kwam de thuisploeg een stuk beter voor de dag, en een kwartier voor tijd kwam men op gelijke hoogte. Keeper Teun Groot was kansloos op een verwoestende uithaal van Roel Botman. Nog geen zes minuten later kon men bij de thuisploeg vervolgens het geluk niet op toen Stef Bakker de 2-1 tegen de touwen kopte en men eindelijk weer eens kon genieten van een zege.