OBDAM - Op zondag 4 maart kan iedereen die graag hardloopt of wandelt meedoen aan de 31e editie van de Runnersworld-Polderloop van atletiekvereniging ARO’88 in Obdam.

Hardlopers kunnen naar gelang hun leeftijd, een wedstrijd van 1, 3, 5 of 10 km lopen. Daarnaast is er een wandelroute van 10 km uitgezet, net als de hardlooproutes door het groene (of witte deze keer?) landschap bij Obdam.

Inschrijving, start en finish op en bij het sportcomplex van Victoria in Obdam, tegenover het station.

  • Start 1 en 3 km: 10u
  • Start 5 km: 10.30u
  • Start 10 km: 11.15u
  • Start wandelaars: 9 – 10u.

Belangrijk om ruim op tijd aanwezig te zijn voor inschrijven en omkleden! Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2 voor de 1 en 3 km-, en €6 (bij voorinschrijving, tot 1 maart, €5) voor de 5 en 10 km-wedstrijd. Inschrijven voor de hardloopwedstrijden is mogelijk via www.inschrijven.nl

Inschrijfgeld wandeling: €5 (gratis voor kinderen tot en met 12 jaar). Een kop koffie/ thee op een warme, droge locatie met sanitaire voorziening, ongeveer halverwege, zijn hierbij inbegrepen.

Alle hardlopers en wandelaars gaan naar huis met een tastbare herinnering en natuurlijk zijn er prijzen voor de snelste hardlopers binnen elke leeftijdscategorie. De prijsuitreikingen volgen zo snel mogelijk na binnenkomst van de laatste lopers en vinden plaats in De Konkel, de kantine van het sportcomplex van Victoria.

Is de winnaar niet aanwezig, dan schuift de prijs door naar de volgende op de lijst, tenzij men zich tijdig heeft afgemeld.

Extra leuk, als drie of meer leden van één gezin meedoen aan een of meer van de hardloopwedstrijden; zij kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier (Family Run). Onder die sportieve gezinnen verloten we een taart.

Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in het sportcomplex.

Alle verdere informatie over de Runnersworld-Polderloop en over ARO’88 is te vinden op onze site www.aro88.nl